GHARIENI WELNAMIS

Binaural vibroakustisk terapi
– Videnskabeligt bevist –

GHARIENI WELNAMIS

Binaural vibroakustisk terapi
– Videnskabeligt bevist –

Gharieni Welnamis – Binaural akustisk og dynamisk stimulering er en computerstyret akustisk og vibrationsbaseret terapi, der træner hjernen til at slappe af og drage fordel af dybe afslapningsteknikker. Ved hjælp af specifikke vibrationer og binaurale lydfrekvenser gør Welnamis det muligt for selv de mest travle hjerner at opnå dybe niveauer af afslapning i en terapisession på 30 eller 60 minutter. I lighed med meditation bremser specifikke lyde den mentale aktivitet, og vibrationsfrekvenserne virker specifikt på kroppens energicentre (chakraer).
Den grundlæggende terapi er Quantum Harmonic-lydterapien. Den leverer symptomreducerende og resiliensopbyggende flerlagede programmer gennem stereohovedtelefoner. Welnamis kan kombineres med andre behandlinger og kan være selvstyrende, hvorved der ikke er behov for en terapeuts tilstedeværelse. For den rene Welnamis-oplevelse er det ikke nødvendigt med en terapeut.
Systemet blev udviklet af amerikanske forskere til behandling af posttraumatiske stresslidelser (PTSD) hos amerikanske veteraner.

Med Welnamis-systemet tilbyder Gharieni denne teknologi til spa- og wellnessverdenen.

Testimonials

Fordelene ved Gharieni Welnamis Systemet:

 • Understøtter behandling af posttraumatiske stresslidelser (PTSD)
 • Øger kreativiteten
 • Powernapping og dyb afslapning på kortest mulig tid
 • Reduktion af stress og humørsvingninger
 • Understøtter behandling af angst og panikangst
 • Støtter immunforsvaret
 • Øger evnen til at koncentrere sig
 • Fjernelse af mentale blokeringer
 • Videnskabeligt bevist
 • Ingen terapeut nødvendig
 • Forbedrer søvnkvalitet og -mængde
 • Hjælper med at reducere tegn på depression og kroniske smerter

Klik på billedet for at åbne pdf

null

Welnamis kombinerer de blide lydbølger fra en særlig musik med et meget effektivt vibrationsmassagesystem, der er integreret i liggefladen. Mens de særlige lyde bremser den mentale aktivitet, virker vibrationsmassagen specifikt på kroppens energicentre (chakraer).

null

Praktisk adgang på 54 cm med 4 forprogrammerede hukommelsespositioner, hovedstøtten kan vippes 30° nedad og opad. Armlæn kan også sænkes for at sikre optimal gæstekomfort.

null

Den komfortable og opvarmelige vandpude i MLW Amphibia giver den ultimative komfort under Welnamis-behandlingen. Desuden udgør vandet en uforlignelig bærer af vibrationsfrekvenserne.

HJERNEBØLGER – DET HELE HANDLER OM FREKVENSER

Den menneskelige hjerne indeholder ca. 100 milliarder neuroner, og hjernecellerne kommunikerer via elektriske signaler.
Den nuværende videnskab og teknologi gør det ikke muligt at registrere den individuelle neuronaktivitet på dette niveau på grund af deres meget lille størrelse. Den eksisterende teknologi kan imidlertid se overordnede mønstre af hjerneaktivitet og gøre det muligt for forskerne at bestemme, hvordan neuroner i hjernen affyres på et givet tidspunkt. Den samlede hjerneaktivitet har vist, at den har en puls eller endda et slag, svarende til hjertets funktion. Disse hjernepulser, eller hjernebølger, sker med forskellige hastigheder. Under dyb søvn pulserer hjernen f.eks. ca. 3 gange i sekundet. Under højfokuseret tænkning kan hjernen pulse helt op til 50 gange i sekundet. Forskellige hjernebølgefrekvenser har vist sig at svare til forskellige “sindstilstande”. Langsomme hjernebølger føles mere afslappende og indadvendte. Hurtige hjernebølger kan være et tegn på koncentration eller stress.

Selv om hjernebølgefrekvenser findes over et bredt spektrum,
er de følgende 4 grupper særligt interessante:

Normal vågen tilstand af bevidsthed.
Altert. Vågnende.

Afslappet tilstand. Dyb afslapning og let meditation.

Let søvn, herunder REM-drømmetilstand.
Dyb meditation.

Dyb søvn, drømmeløs tilstand.
Automatisk selvhelbredelse.

SYNKRONISERING AF HJERNEBØLGER
VED HJÆLP AF AUDIO- OG VIBRAKUSTISK STIMULERING

LYDSTIMULERING

Binaurale lyde (binaural: lat. med begge ører) er et psykoakustisk fænomen, der opfattes, når to lyde med lidt forskellige frekvenser anvendes separat via venstre og højre øre. Hjernen genererer automatisk en tredje frekvens, som er resultatet af forskellen mellem de to oprindelige bærefrekvenser. Ved hjælp af disse frekvenser er det nu muligt at påvirke de forskellige frekvensområder specifikt i hjernen, da neuronerne automatisk forsøger at tilpasse sig den eksterne frekvens. Disse lydfrekvenser skaber, når de leveres præcist, synkroniseringer mellem venstre og højre hjernehalvdel. Denne proces kaldes hjernebølgeentrækning. Disse binaurale lyde er indlejret i afslappende, specialkomponeret musik og arbejder i et frekvensområde, der ikke er opfatteligt for det menneskelige øre.

VIBRAKUSTISK STIMULERING

Det andet vigtige element i Welnamis-oplevelsen er teknologien med rene synkroniserede sinusbølger, der leveres gennem taktile transducere, som er indlejret i selve spabordets overflade. Disse sinusbølgefrekvenser, der opfattes som blide vibrationer, som påvirker kroppens energicentre, mangedobler og fremskynder hjernebølgeinddragelsesprocessen.

Welnamis tilbyder en komplet oplevelse af impulser fra lyd- og vibrationsfrekvenser for at berolige krop og sind og bringe begge dele ind i en afslappet tilstand.

ALT I ET OVERBLIK

WELNAMIS-PROGRAMMERNE

Welnamis Advance

Advance-programmerne er resultatet af vores grundige undersøgelser. Programmernes længde er 22 minutter, hvilket giver den optimale periode for 100% effektive behandlinger.

Dette program opererer i Alpha-hjernebølgekategorien og er rettet mod en hjernebølgefrekvens et sted i 10 Hz-området.
Dette giver en dejlig afslappende oplevelse, men vil efterlade brugeren i stand til at behandle kognitive tanker og være fuldt ud “til stede” … og alligevel dybt afslappet. Et program, der er fantastisk til førstegangsbrugere.

Dette program opererer i Theta-hjernebølgekategorien og er rettet mod en hjernebølgefrekvens i 6 Hz-området.
Dette er en frekvens, der vil “slukke” det bevidste sind, men holde det underbevidste aktivt.
Dette giver drømmelignende meditative oplevelser, som normalt opleves i meget dyb meditation.
Dette er et af vores mest populære frekvensområder, da brugerne har en tendens til at få levende og vidunderlige oplevelser.

Dette program opererer i et meget dybt Theta-niveau (4 Hz-området) og dykker ind i Delta-niveauet (2-3 Hz), hvor både det bevidste og underbevidste sind er “slukket”.
Delta-niveauet er den hjernebølgetilstand, hvor vores krop frigiver serotonin, melatonin og endorfiner, som er ansvarlige for følelser af velvære.
I dagens travle verden opnår mange mennesker ikke delta-hjernebølgemønstre i løbet af en hel nats søvn.
Ved at bruge dette program kan man få et par dyrebare minutter i dybe delta-niveau hjernebølgemønstre, som kan svare til mere end en hel nats hvile, hvilket fremkalder en sund fysisk og følelsesmæssig foryngelsesproces.

I stedet for at sænke hjernebølgeniveauerne hæver dette program hjernebølgeniveauerne til omkring 40 Hz, i gammaområdet.
Nyere forskning viser, at gamma-hjernebølger forbedrer den kognitive funktion og hukommelsen og har endda vist sig at reducere demens og Alzheimers sygdom i kliniske forsøg.
Gammabølger er også de hjernebølger, der er forbundet med medfølelse og taknemmelighed.

Welnamis Classic

Classic-programmerne er de grundlæggende programmer til forskellige applikationer og fås i forskellige længder på 30 eller 60 minutter.

30-minutters program med lysvibrationer, der er designet til at forbedre massageoplevelsen med blid, afslappende musik, toner og naturlige lyde.

30-minutters program med dybere multikanalsvibrationer for en mere intens fysisk oplevelse med et orkestreret lydprogram til dyb afslapning med musikalske noter, toner og naturlige lyde.

60-minutters program. En kombination af lettere og dybere vibrationer, der er designet til både afslapning og chakra-balancering. Frekvenser med flere kanaler, der er designet til at resonere med kroppens energicentre og til at forbedre massageoplevelsen. En lydrejse for at opnå en dyb, afslappet tilstand.

60-minutters vibrationsprogram, der er designet til at afbalancere kroppens energicentre, mens musik, toner og naturlige lyde hjælper med at skabe en afslappet mental tilstand.

Videnskabeligt bevist

Den hjernebølgeteknologi, der anvendes i Welnamis-systemet, er blevet testet og undersøgt af den amerikanske hær, Miami Veterans Hospital i Miami, Florida i 2005, og er blevet testet og undersøgt af den amerikanske hær, Miami VA samt forskellige adfærdsrelaterede sundheds-, misbrugsbehandlings- og akutbehandlingsfaciliteter.

(Klik på billedet for at åbne pdf)

US-Army-Study “Resilience in deployed medical personnel”

Journal of addiction research & therapy
– Special Issue Title: Neuroimaging –

Theracoustic Research Handout

Gharieni MLW Amphibia NEO

Amphibia er virkelig enestående med sin ultimative komfort og cocooning-effekt takket være den opvarmede vandpolstring. Spa-sengens fire aktuatorer gør det muligt at justere højden, ryggen, den øverste og nederste del af benene.

 • sengeflade med opvarmet Aqua-polstring
 • Triple Airback-teknologi
 • belyst sengeflade og sider med belysning
 • højde, hældning, ryglæn og fodparti elektronisk justerbare
 • pneumatisk sænkbare armlæn
 • pneumatisk justerbar hovedstøtte med +/- 30°
 • hukommelsespositioner
 • mekanisk indtrækkelige hjul
 • internationale spændinger tilgængelige
 • null
  Dekorative overflader fra vores kollektion (hvid og wenge er standard)
 • null
  Metalkomponenter i brugerdefineret farve (hvid, titanium eller mørkebrun er standard)
 • null
  Fodkontakt: til at styre de grundlæggende funktioner
 • null
  Farve polstring PU: Choco eller creme (standard: hvid)
 • højde: 54 – 90 cm
 • længde: 202 cm
 • grundbredde: 55 cm
 • bredde af sengefladen: 85 cm
 • løftekapacitet: 250 kg
 • bæreevne på sengefladen: ca. 300 kg

Chromaterapi

Farver og deres virkninger

Gør dit behandlingsrum til et stemningsfuldt sted at slappe af. Ligesom musik eller vibrationer har en indflydelse på vores krop og sind, har visuelle påvirkninger som farver også en stor effekt på vores sind.

LED-belysningen, der er installeret i spabordets understel, sætter farvede accenter under behandlingen:

RED
Revitaliserer, aktiverer blodcirkulationen, giver energi, fremmer vitalitet og kreativitet.

ORANGE
Forbedrer humøret, positiv tænkning og lysten til fysisk og mental udforskning.

GUL
Befriende og vækkende personlig kraft og bevidsthed, udadvendt, lys, stimulerer healing.

GRØN
Harmoni og regenerativ, håbefuld, beroliger, skaber balance i livets rytme.

PURPLE
Afslapning og fornyelse, vækker meditativ tid, sted og væren, spirituelle aspekter.

BLÅ
Himmelsk og fredfyldt, kølende, beroligende, beroligende, beroligende og udrensende.