Gharieni Wellnesskoncepter

Psammo-konceptet

Den unikke behandlingsoplevelse i varmt kvartssand.

At “bade” i det solvarme sand er en årtusind gammel tradition. Allerede de gamle egyptere “badede” i det varme ørkensand for at slappe af og pleje deres velbefindende. Under navnet “Psammo” (græsk “psammo” = sand) bringer vi konceptet ind i din spabehandling og gør det muligt at skabe en særlig oplevelse af at bade i varmt sand langt væk fra kysten.

MLX i³Dome Detox konceptet

Gharieni Triple Detox Therapy „MLX i³Dome“ er den nye generation af detox-behandlinger. Ved at kombinere Far Infrared-teknologi med plasma og lys tilbyder dette spa-bord 3 ultraeffektive detoxbehandlingsmetoder i en.

Welnamis

Ekstrem powernapping gennem kvanteharmonisk lydterapi

Gharienis Welnamis-system tilbyder en ekstraordinær, effektiv antistress-oplevelse. Grundteknikken er den kvanteharmoniske lydterapi, som er en unik kombination af lydfrekvenser i flere lag. De genererer blide lydbølger, der sendes til hjernen, organerne og kroppens energicentre – ekstrem powernapping.

Gharieni Celliss

Gharieni CELLISS bringer en “helt” ny tilgang til slankende behandlinger. “Total Slimming System” (T.S.S.) -teknologien giver CELLISS mulighed for at behandle “hele” zoner på samme tid. Celliss er en innovativ kropskontureringsenhed, der ikke engang har brug for en terapeut til at bekæmpe cellulite og hjælpe med at reducere vægten.

Wellmassage5D

Prisvindende wellnessmassage med en ny dimension

Den nye signaturbehandling med otte forskellige positioner er designet specielt til MLX-behandlingsbriksen. Denne specialudviklede massageteknik er en kombination af strygende massage, trykmassage og glidende massagebevægelser, mobilisering og meridianstimulering – en unik helkropsbehandling, der appellerer til krop og sanser.
Menu