GHARIENI MLX QUARTZ

THE PSAMMO CONCEPT

GHARIENI MLX QUARTZ

THE PSAMMO CONCEPT

PSAMMOTERAPI – EN ÅRTUSINDER GAMMEL TRADITION …

Psammoterapi (behandling med varmt sand) blev oprindeligt brugt i det gamle Ægypten som medicinsk behandling af en række lidelser fra skoliose til betændelsessygdomme. I dag bruges varmeterapi i wellness- og spa-resorts til at give mental og fysisk afslapning. Gharieni Group har udviklet en briks med kvartssand for at gøre det muligt at give gæster en forstærket oplevelse og suveræn komfort, hvor de mærker de mange fordele ved sandterapi. Ved blot at trykke på en knap er det muligt at integrere aromaterapi, inversionsterapi og pulserende massage og skabe helt igennem unikke og tilfredsstillende øjeblikke.

I 1980’erne besøgte Rita Blum den italienske ø Ischia i Middelhavet, hvor hun nedsænkede sig selv i et leje af varmt sand og stod op igen fuldkommen forynget og genfødt. Da hun vendte tilbage til Tyskland, fik hun sin mand, der var snedker, til at bygge en kasseformet konstruktion, som blev forsynet med et varmelegeme og derefter fyldt op med sand. Rita testede denne sandbriks og konstaterede, at den gav de samme fordele, som dem hun havde oplevet på Ischia, og dermed var den første prototype af den nu berømte MLX Quartz-briks skabt. De begyndte hurtigt at markedsføre deres opfindelse, som fangede Gharieni Groups opmærksomhed – på daværende tidspunkt var Gharieni Group producent af medicinsk udstyr. Gharieni Group samarbejdede med den oprindelige opfinder om at forbedre og forfine briksen til et ægte designmæssigt mesterværk, der med det samme kunne forbedre ethvert interiør eller enhver indretning. Høj funktionalitet med et ulasteligt design præget af oldgamle behandlingsteknikker kunne fremme wellness på ethvert resort eller spa-sted.

Click image to open pdf

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

TAG STRANDEN MED DIG

Uanset dit behandlingssteds geografiske placering – det være sig i byen, i junglen eller sågar oppe på et bjerg – kan du nu bringe kvartssandets fordele fra stranden ind i dit resort og dit wellnesscenter og genskabe fordelene ved sandterapi. Fyld din MLX Quartz-briks op med farvebelagt Alpha Quartz-sand, og giv gæster og kunder en helt igennem unik oplevelse.

Hvorfor kvartssand? For det første former det sig på udsøgt vis om kroppens konturer og fjerner ethvert ubehag, fordi det giver en puppeagtig effekt, som omslutter kroppen med varmt sand. Selve sandet holder varmen på en optimal temperatur, så de fulde fordele ved behandlingen opnås, og temperaturen er let at styre via et touchpanel ved fodenden. Behandlingen kan gives alene, og briksen har en indbygget pulserende massagekomponent, der blidt masserer ryggen og nakken. Eller behandlingen kan integreres i forskellige kropsbehandlinger lige fra kvartsomslag, hot stone, tibetanske klangskåle, indsvøbningsbehandlinger, eksfoliering og mange andre behandlinger. Der er ingen grænser for at skabe enkelte og unikke oplevelser for gæsten.

Gharieni quartz psammo concept

GHARIENI MLX QUARTZ

Højdepunktet fra vores Psammo-koncept

 • fremstillet af ægte træ
 • fås i rund eller firkantet form
 • fyldt med Alpha Quartz-sand
 • varmesystem med trinløs regulering
 • intensiv og dyb afslapning gennem mild og vedvarende varme
 • to løftesøjler til højdejustering og hældning
 • opbevaringsrum og to skuffer
 • tilvalg inkluderer aftagelig polstring
 • Valgfri med scent generator
 • Valgfri med Dynamic Flow System
 • Valgfri med Spa Ambience Light

Specifikationer:

 • højde: 65-90 cm
 • længde: 216 cm
 • længde: Square XL: 226 cm
 • bredde: 86 cm
 • løftekapacitet: 130 kg
 • sædets bæreevne: 150 kg

Integrerede betjeningspaneler i briksen gør det nemt at justere hældning og højde under behandlingen.

Blød hovedstøtte sikrer behagelig afslapning, når man ligger på maven.

Valgfri polstring til massage

vFULDT UDSTYRET
– FUNKTIONER TIL BEDRE AFSLAPNING

Denne wellness-oplevelse suppleres med omslag af varmt sand og varm, duftende olie. Den blide trykmassage med det varmelagrende omslag gør det muligt at målrette temperaturstimulation og stimulerer hudens reflekszoner. Dette har desuden en muskelafslappende virkning og en refleksvirkning på de indvendige organer. Samtidig aktiveres kroppens samlede strøm af energi, og energiblokeringer løsnes.

Det brugervenlige touchpanel er indlejret i briksen og gør det muligt at integrere betjeningselementer problemfrit uden kabler. Alle funktioner kan forprogrammeres og tilpasses med et enkelt tryk. Det er let at indstille temperatur, hældningsfunktioner og dynamisk massagesystem, der kombineret muliggør en suveræn og kontinuerligt transformativ oplevelse.

En ny Gharieni-innovation, der rummer en komponent til lugtesansen og gør behandlingen virkelig multisensorisk, er aromaterapikapsler, som spreder en på forhånd valgt duft, der indhyller gæsten, når han/hun ligger på ryggen på briksen. Små dyser placeret indvendigt i hovedsektionen frigør næsten lydløst aromaer, der blødt indhyller gæsten i en skøn følelse.

Forstærk sandterapien med det fuldt integrerede massagesystem, der blidt masserer nakke og ryg. Luftpolstringen kan forprogrammeres, så luft pustes ind eller lukkes ud, hvilket giver gæsten en bølgeagtig fornemmelse, der kan nydes samtidig med en traditionel massage eller anden kropsbehandling.

Inversionsterapi, der også er kendt som vægtløshed, skaber en ideel elasticitet, der gavner rygsøjlen og er målrettet rygsmerter, idet behandlingen medvirker til at:
1. Rehydrere båndskiverne i ryggen
2. Reducere nervetrykket
3. Rette rygsøjlen ud
4. Løsne spændte muskler
5. Lette stress
6. Forbedre leddenes sundhed
7. Øge fleksibiliteten
8. Forbedre spændstighed og opbygge corestyrke

Et af Gharienis varemærker er højteknologiske produkter, og integreringen af vores Spa Ambience Light i MLX Quartz-kollektionen gør det muligt for gæsten at hengive sig fuldt ud til behandlingen takket være diskrete belysningsfunktioner.

At skabe et pænt og ryddeligt indtryk i behandlingsrummene er nu blevet nemmere takket være Gharienis store opbevaringsrum i behandlingsbriksens underdel. Disse rum er store nok til at kunne opbevare alle de nødvendige ting til behandlingen, og de er gemt godt væk, når de ikke er i brug.

Fyldet i briksen kan også tilpasses: Kvartssandet kan være naturfarvet, farvebelagt eller til den endnu mere luksuriøse oplevelse blandet med rav eller persisk blåt salt.

Belyste og opvarmede saltfliser, der valgfrit kan integreres i spa-bordets sider, genererer negative ioner til rensning af luft.

Alternative kvartsblandinger

Indtil videre har kunder, der har brugt MLX Quartz, kunnet nyde deres behandling i vores Basic kvartssand eller de mere eksklusive versioner med guld- eller kobberfarvet belægning.

Nu tilbyder Gharieni endnu mere: farvede kvarts- og hybride kvartsblandinger, der er tilpasset bestemte behandlinger og koncepter.

BALTIC SUNSET – RAVBLANDING

Til denne blanding af kvartssand og rav er der udelukkende brugt den højeste kvalitet af baltisk rav.

I århundreder har man tilskrevet rav en helende kraft. Rav opfattes også som en sten, der skaber tryghed, tillid og frelse.

Rav tilskrives egenskaber som f.eks.

 • understøtning af immunsystemet og afgiftning af kroppen
 • en opkvikkende effekt
 • harmonisering af psyken

Derudover tilbyder Gharieni en ravbehandlingspakke, der også gør de særlige elektromagnetiske vibrationer i ravet effektive ved blokader.

HIMALAYAN TOUCH – SALT-KVARTSBLANDING

Denne innovative blanding kombinerer de positive kvaliteter fra varmt kvartssand med de gavnlige effekter af stensalt fra Himalaya. Gennem kvarts-saltblandingens trinløst regulerbare varme frigives de negative ioner i saltet. Den ioniserede luft minder ikke kun om det friske og behagelige mikroklima i kystområder, skove og bjerge, men har også positive effekter på krop og sjæl.

Ioniseret luft …

… forbedrer iltindtaget ved vejrtrækning.

… har en afslappende og beroligende effekt

… stimulerer immunsystemet og stofskiftet.

… har en antibakteriel og antiinflammatorisk effekt

SOLID OCEAN – FARVET KVARTSBLANDING

Denne specialblanding af blå, hvide og grå kvartskorn afspejler det blå hav med de sølvklare og skummende hvide bølger. Solid Ocean giver en oplevelse af at bade i det varme, skummende “våde” blå hav. Denne blanding af kvartssand er det perfekte supplement til alle maritime spasteder og wellnessfaciliteter eller f.eks. Thalasso-behandlinger.

Gharieni psammo concept quartzbed

Behandling med omslag

Denne wellness-oplevelse suppleres med omslag af varmt sand og varm, duftende olie. Den blide trykmassage med det varmelagrende omslag gør det muligt at målrette temperaturstimulation og stimulerer hudens reflekszoner. Dette har desuden en muskelafslappende virkning og en refleksvirkning på de indvendige organer. Samtidig aktiveres kroppens samlede strøm af energi, og energiblokeringer løsnes.

Gharieni psammo concept quartzbed
Gharieni quartz psammo concept

Gharieni sandomslag

 • Bordenhed til opbevaring af sandomslag
 • fremstillet af ægte træ
 • fyldt med kvartssand
 • trinløst regulerbart varmesystem
 • inkl. 4 store, 2 medium og 4 små sandomslag
 • højde ca. 24 cm
 • længde: 63,5 cm
 • bredde: 23,5 cm

sandomslag “large”

Omslagene kan genanvendes og har vaskbart betræk. Stemplerne er færdige og fyldt med Alpha Quartz-granulat

fyldt med 550 g kvarts

Du kan finde vores Psammo Concept her og på mange flere steder.

Ren strandfølelse

Det varme sand får dig til at drømme om din seneste ferie selv i det koldeste vejr. Psammo-konceptet er den perfekte løsning til det lille strejf af rejselyst, der dukker op mellem ferierne.

Unikt salgsargument for din spa

Tilbyd dine kunder noget særligt. Med dette stærke og unikke salgsargument vil du skille dig ud fra dine konkurrenter.

Øget blodgennemstrømning til hudens væv.

Det varme kvartssand stimulerer din hud og sikrer øget blodcirkulation til hudens væv.

Perfekt komfort

Du ligger på varmt kvartssand – det kan ikke blive mere behageligt. Kvartssandet tilpasser sig din krop individuelt og giver førsteklasses komfort.

Perfekt varmelagring

Det indbyggede varmelegeme opvarmer kvartssandet til en behagelig temperatur. Sandet transporterer langsomt og blidt varmen til hele kroppen og giver en følelse af komfort.