Gharieni liggestole

Få følelsen af at svæve i skyerne

Gharienis liggestole er det ideelle supplement til afslapnings- og loungeområder på dit spasted. Et unikt design og flot håndværk skaber et visuelt indtryk samtidig med, at gæsterne får den ultimative komfort og afslapning

GHARIENI RLR

Vores ekstremt behagelige og praktiske liggestol ser ud som om den var lavet i ét stykke. Med sit gennemtænkte, elegante design og mange farvevariationer passer det ind i næsten enhver atmosfære. Den bløde polstring imponerer med sine fremragende liggende egenskaber og et slidstærkt, vandafvisende dæksel med en behagelig følelse. Den ergonomiske form og den valgfri fleksible læselampe gør RLR til et førsteklasses møbel til eksklusive, kurbade, hoteller og mange andre områder.

GHARIENI EVO LOUNGER

Gharieni lounger Evo lounger

Den eksklusive Evo Lounger har PU-polstring med syninger, og hoved-, ryg-, ben- og fodsektioner er elektrisk justerbare. Hver eneste liggestol er udstyret med en bakke, der kan trækkes ud på begge sider, og montering af LED-læselampe kan tilvælges.

GHARIENI RL AQUA

Gharieni lounger RL aqua

RL Aqua fås i forskellige længder og bredder og er et opvarmet vandleje. Overfladen af kunstlæder er meget nem at vedligeholde og rengøre.

GHARIENI RLX

Gharieni lounger RLX

Liggestol med fast indstillet position specielt udviklet til afslappende spaområder.

GHARIENI RLX ELECTRIC

Gharieni lounger RLX electric

Disse liggestole med blød polstring i kunstlæder fås i mange forskellige farvekombinationer og kan tilpasses fuldstændigt til dit spainteriør og stedets designæstetik. Den motordrevne vippejustering gør denne liggestol helt unik. Læselampe og bakke kan tilvælges og gør stolen til den perfekte løsning til afslapning.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

GHARIENI RLX LIGHT

Gharieni lounger RLX light
  • liggestol specielt designet til afslappende spaområder
  • fast indstillet position
  • sofistikeret design
  • mulighed for internationale spændingsværdier