Gharieni Spa, Beauty & Wellness

Spabrikse

Gharienis behandlingsbrikse tilbyder gæsterne det højeste komfortniveau og tilfører din spabehandling de højeste standarder for kvalitet og innovation. De allerbedste steder i den internationale spa- & wellnessbranche sætter deres lid til kvalitet, der er Made in Germany.

Behandlingsbrikse

En ergonomisk arbejdsmåde er ekstremt vigtigt for alle behandlere for at undgå muskel- og ledsmerter. Behandlingsbrikse fra Gharieni er teknisk perfekt designede til behandlinger med lav belastning.

Specielle behandlingsbrikse

I denne sektion om specielle behandlingsbrikse viser vi dig behandlingsbrikse til mere avancerede krav. Her finder du uforlignelig fleksibilitet, perfekt tilpassede brikse til signaturbehandlinger eller vores berømte kvartsbriks.

Hydrospa Collection

Vand som et element til afslapning er en bærende søjle i den moderne spaverden. Gharienis HydroSpa-koncept tilbyder enestående oplevelser baseret på vandkoreografier eller damp.

Gharieni massage table ellipse

Massagebrikse

Maksimal funktionalitet og suverænt design er garant for det rigtige massageudstyr til din klinik. Ud over de behagelige overflader er den fineste teknologi anvendt for at sikre, at behandleren kan indtage en optimal ergonomisk arbejdsstilling under behandlingen.

Gharieni lounger RLX electric

Liggestole

Anatomisk attraktive modeller som f.eks. vores Evo-liggestole eller vores vandlejer tilbyder kunden maksimal afslapning. Skab et stilfuldt højdepunkt i din spabehandling med vores behagelige Gharieni-liggestole.

Gharieni treatment unit rotary design

Behandlingsenheder og dampapparater

Vores behandlingsenheder og dampapparater giver stærke resultater med et minimum af arbejdsstøj. Vi arbejder med de højeste standarder for kvalitet og funktionalitet for at gøre dit daglige arbejdsredskab til et pålideligt redskab, som du ikke vil undvære.

Gharieni K10 spa furniture

Møbler

I denne kategori tilbyder vi et stort udvalg af møbelkollektioner, trolleyer, skabe, stole og taburetter. Hvis du er på udkig efter et nyt møbelkoncept, vil vi meget gerne rådgive dig med vores 25 års erfaring.