GHARIENIS KVALITETSMÆRKE – “MADE IN GERMANY”

For at sikre at vi opfylder alle de krav, der stilles til mærket “Made by Gharieni”, holder vi os til princippet “kvalitet uden kompromiser”. Det omfatter også en garanti for kvalitet, da kun dette kan give kunder transparens og sikkerhed på samme niveau. For at kunne give vores kunder klare facts, hvad angår oprindelsesbevis, og for at demonstrere, at socialt ansvar og forbrugerinteresser er af største vigtighed for os, har vi gennemgået en dyr certificeringsproces udført af TÜV NORD, og siden starten af 2012 har det været “officielt”: I overensstemmelse med TÜV NORD’s testkriterier kan vores behandlingsbrikse og multifunktionelle behandlingsenheder fremvise kvalitetsstemplet “Made in Germany”!

Kvalitetsstyring i overensstemmelse med ISO 13485: 2016

Ud over at være certificeret som tysk producent under mærket “Made in German” er vores ledelse også underlagt løbende kvalitetskontrol.

I mere end 10 år er vores virksomhed blevet kontrolleret af TÜV Nord med hensyn til ledelse og kvalitet. Siden dette år har vi haft fuldt fokus på ISO 13485: 2016-certificeringen. Denne ISO-standard omfatter kravene til et omfattende ledelsessystem for design og produktion af medicinsk udstyr. Ud over ren kvalitetsledelse vedrører kernekravet i ISO 13485 produktsikkerhed.

Dette hører under det lovgivningsmæssige område og har til formål at demonstrere overholdelse af EU-direktiv 93/42 /EØF om medicinsk udstyr.

null

Gharienis behandlingsbrikse og behandlingstårne

Gharienis behandlingsbrikse og behandlingstårne er “Made in Germany”.

null

Den bedste produktforarbejdning udføres af veluddannede specialister.

Kun veluddannet personale kan implementere vores høje kvalitetsstandarder.

null

Materialer af højeste kvalitet

Kun materialer af højeste kvalitet forarbejdes på vores produktionsanlæg i Moers/Tyskland.

null

ISO 13485:2016

ISO 13485: 2016 omfatter kravene til et omfattende ledelsessystem for design og produktion af medicinsk udstyr.

.

null

Certificeret oprindelsesbevis

TÜV NORD CERT Standard A75-S018 “Certificeret oprindelsesbevis”. Certifikatet vedrører Gharieni-behandlingsbrikse og behandlingstårne

.