Specielle behandlingsbrikse

High-End spaudstyr til exceptionelle oplevelser.

GHARIENI MLX iDOME (STATIC or ELECTRIC)

 • Gharieni FIR-teknologi
 • Valgfri PLT-enhed til plasma- og lysterapi
 • Udvidelig infrarød kuppel
 • Højdejusterbar (kun MLX iDome Electric)
 • Rummelig skuffe
 • Standard polstringsfarve: Hvid (forskellige farver mod et ekstra gebyr)
 • Base i hvid eller wenge, valgfri i andre dekorer
YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

GHARIENI CELLISS

Gharieni CELLISS er en innovativ kropskontureringsenhed, der ikke engang har brug for en terapeut til at behandle cellulite og hjælpe med at reducere vægten. Denne helt unikke slankemaskine er afhængig af den patenterede “Total Slimming System” (T.S.S.) -teknologi, en ikke-invasiv aspirations- / percussionproces, der samtidigt behandler lår og hofter samt balder eller mave (afhængigt af klientens position).

TSS (Total Slimming system) er DNA’et fra Gharieni Celliss. 96 dyser – hver på 3 cm – træffer handling på fedtvæv og muskelvæv i balder, mave eller hofter med en række ikke-invasive spiral / percussion bevægelser, hvis intensitet og hastighed kan justeres. Denne unikke proces styres af Celliss-softwaren.

 • Anti cellulite opløsning
 • Samtidig handling
 • Multizone-applikation
 • Personlige behandlinger
 • Operatør uafhængig
 • Ikke-invasiv
 • Let at bruge
YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

GHARIENI MLX til WellMassage5D

WellMassage5D er baseret på 8 særlige behandlingstrin og drager fuld fordel af fleksibiliteten i det højteknologiske signaturmærke MLX fra Gharieni. MLX leverer enkeltstående og skræddersyet mobilitet til briksen, der giver mulighed for mange forskellige behandlingsløsninger og forudindstillede positioner, som er optimalt tilpasset de relevante behandlingsmetoder. WellMassage5D kombinerer High Tech & High Touch for at give gæsten en unik oplevelse og optimere behandlingens virkning. Desuden har behandleren ideelle ergonomiske betingelser, der gør det muligt at arbejde mere behageligt og mindske den fysiske arbejdsbelastning.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

GHARIENI MLX QUARTZ (rund eller firkantet)

Højdepunktet i vores Psammo-koncept

Spa table MLX Quartz

MLX Quartz er inspireret af ægypternes oldgamle ritualer og forvandler behandlingsrummet til en enestående oplevelse for gæsten. Varmt kvartssand omslutter kroppen og genskaber den dejlige fornemmelse af en dag tilbragt på stranden. Desuden tilfører kvartsmineraler gæsten en gavnende velvære og helende energi. Omvendt tyngdekraft forbedrer også fordelene ved behandlingen og mindsker belastningen på behandleren. En helt igennem transformerende oplevelse, der kan bruges både til behandlinger af kroppen eller selvstændigt som supplement til andre ydelser.

Gharieni MLX Quartz-behandlingsbriksen fås nu med Dynamic Flow-systemet, der udvider og forbedrer massage- og kropsbehandlingen og giver en helt igennem unik og gavnlig oplevelse. Luftkamre, der er skjult i spabriksen, er forudindstillet, så de fyldes med og tømmes for luft, så det varme sand bringes i en behagelig bevægelse, der giver gæsten oplevelsen af en lindrende rygmassage, aktiverer lymfecirkulationen, får musklerne til at slappe af og stimulerer hele kroppen, endda helt uden at behandleren er til stede. Det opvarmede sand varmer kroppen, mens den lette bevægelse i sandet understøtter behandlerens massage nedefra. En fuldstændig unik og original afslappende oplevelse såvel for gæsten som for behandleren.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

GHARIENI WELNAMIS

Gharienis MLW Amphibia er allerede et højdepunkt i sig selv på grund af de utrolige funktioner som f.eks. kromoterapi og ultimativ vandlejekomfort. Når dette system kombineres med Welnamis-systemet, bliver behandlingsoplevelsen helt unik og noget, man aldrig glemmer.

Den behandlingsoplevelse, Gharieni Welnamis giver, omfatter alle de vigtige fordele som mindfulness, meditation og dyb afslapning. Specialkomponeret musik i form af blide lydbølger med binaurale lyde spiller som lydterapibehandling i enten 30 eller 60 minutter for at løsne op for stress. Baseret på den kvanteharmoniske lydterapi rummer denne behandling præcise og komplekse lydfrekvenser, der er tilpasset kroppens organer og energicentre (chakraer). Behandlingen kan opleves gennem støjreducerende stereohovedtelefoner eller højttalere, der er integreret i hovedstøtten. Welnamis-systemet fremmer intens krops- og muskelafslapning i løbet af 5 minutter, når det bruges i kombination med det højeffektive oscillerende massagesystem, der er integreret i liggefladen. Forfriskende og opkvikkende: Denne behandling er unik på grund af dens teknologi og tilgangsmåde.

GHARIENI MLX LIMBER

Den multifunktionelle behandlingsbriks.

Gharieni spa table MLX Limber

Hvilken behandlingsstilling foretrækker du til din spabriks?
Behandlingsbriksen MLX Limber giver dig ubegrænset og perfekt fleksibilitet! Vores nye massage- og wellnessbriks gør det muligt at anvende unikke og exceptionelle behandlingsstillinger på grund af de mange forskellige muligheder for at indstille lejet uden begrænsninger.

Utrolig fleksibilitet
Med serien MLX-Limber lancerer Gharieni den næste generation af spabrikse. Den suveræne fleksibilitet giver mulighed for mange forskellige stillinger, herunder siddestilling, halvt liggende eller liggestilling med hovedet nedad (Trendelenburg) og opfylder dermed alle dine behandlingsbehov. “Limber Flex”, der tilbyder et ubegrænset antal indstillingsmuligheder samt en modificeret topposition, kan tilpasses standardmassagebehandling og mere udvidede eller specialiserede behandlinger. Vores eksklusive patenterede dobbeltsidede armlæn, der kan lægges ned, er ikke set tidligere og gør det muligt at bruge MLX Limber i begge ender, hvilket gør den til et helt igennem multifunktionel spabriks med suveræn fleksibilitet, der giver behandlingsmulighederne helt nye dimensioner.

GHARIENI MLW TRANSFORM

Sofa og behandlingsbriks kombineret.

Gharieni spa table MLW transform

Vores nyeste design, Gharieni MLW Transform, er en sofa, der kan forvandle enhver stue eller ethvert andet område til et behandlingsrum. Sofaen er nem at skille ad og rulle ud af rammen og har funktioner som f.eks. elektronisk højdejustering, aftagelig hovedstøtte, tilslutning til strømforsyning, genopladeligt batteri og liggeflade, der kan opvarmes. Sofaen er polstret med slidstærkt kunstlæder og kan tilpasses med kundens ønskede betræk, inklusive læder. Sofaens rygpuder er også aftagelige.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video