Gharienis HydroSpa-Collection

SPA – Sanus Per Aquam. Sundhed gennem vand.

Vand er i århundreder blevet brugt til afslapning og som et element til forbedring af spabehandlinger, der går helt tilbage til de romerske bade og fortsat finder stor udbredelse i en række forskellige behandlingsprotokoller. Gharienis HydroSpa Collection fortsætter med at forbedre denne tradition med de eksklusive PediSpa- og Libra-kollektioner, der byder på indbygget damp og koreograferede vandsymfonier.

Hydrospa Collection blev tildelt prisen “Favorite Hydrotherapy Manufacturer” af magasinet American Spa Magazine i 2017.

GHARIENI PEDISPA SQUARE

Den multifunktionelle 5-i-1-stol

Gharieni PediSpa Square

Denne multifunktionelle elektrisk styrede stol er den første af sin slags og er helt igennem unik og innovativ i dens design. 5 forskellige aktuatorer gør den egnet til at udføre flere forskellige funktioner i spa-miljøet, herunder pedicure, manicure, hårpleje, ansigtspleje og makeup.

Fuldt indstillelige dele inkluderer sædet, ryglænets hældning, benstøtternes højde og længde, der har hukommelsespositioner, som er lette at programmere. De 5 aktuatorer flyttes til den ønskede position, og sædet drejes til højre/venstre, så det er nemt for kunden at komme op på stolen.  Den aftagelige hovedstøtte gør det muligt at udføre hårpleje, herunder hårvask, og ryglænet kan vippes, så det bliver nemt at udføre kosmetiske opgaver.

Underdelen og kabinettet er fremstillet af slidstærk Corian af høj kvalitet, og sædepolstringen er af hvidt kunstlæder, hvilket er standard. Andre farver fås og kan tilpasses på anmodning.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

GHARIENI PEDISPA COMPACT

Det nyeste medlem af Pedispa-familien

Gharieni PediSpa Compact

Underdelen er todelt, Compact-sædet kan køres til siderne, og Corian-underdelen er fastgjort til gulvet. Sædepolstringen er af hvidt kunstlæder, og sædets farve kan tilpasses efter kundens ønske. Når sædet køres fremad, omslutter sædet fodbassinet som vist. Ryglæn og fodstøtte er fuldt højdejusterbare og bevægelige. Hovedstøtte kan afmonteres eller vippes. En armlænsbakke er også tilgængelig. Fodbassinet er udstyret med håndbruser, som kan forlænges, og integrerede vandudløb.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

PEDISPA CURVE

Gharieni PediSpa Curve

Vores mest basale, men fuldt udstyrede stol har et fantastisk design og er håndværk af højeste kvalitet. PediSpa Curve er fremstillet af de fineste materialer og er et virkelig aktiv for ethvert spasted eller enhver salon.

LIBRA EDGE K

Den nye Hydrospa-generation.

Gharienis nye Libra-behandlingsbriks cementerer virksomhedens position som det trendsættende firma inden for området wellness og spa. Det avancerede design skaber en ny oplevelse af vand hos kunderne, der ligger i et afslappet rygleje på en opvarmet behandlingsbriks, der er fuldt justerbart i højden og længden. Den integrerede topmoderne teknologi skaber en unik koreografi af varierende vandtemperaturer og vandtryk, der kan programmeres på et interaktivt betjeningspanel. Afhængigt af kundens behov er det muligt at vælge mellem forudindstillede vandkoreografier for balanceskabende, stimulerende eller afslappende effekter.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

LIBRA WET TABLE

 • eksklusiv vådbriks
 • fremstillet af Corian®
 • liggeflade med højde- og hældningsjustering
 • mulighed for massagepude som tilvalg
 • integreret vandafløb
 • indbygget håndbruser
 • mulighed for internationale spændingsværdier

WASHPOINT HAIR SWING

Gharieni Hair Swing Hydrospa Collection
 • Porcelænsvask med vippemekanisme til hårvask
 • kan drejes 360°
 • etgrebs-blandingsbatteri med keramisk tætning
 • håndbruser med slangegennemføring og sort bruseslange, længde: 100 cm/140 cm
 • farve, fod: hvid aluminium
 • farve, vask: hvid eller sort
 • mulighed for internationale spændingsværdier

GHARIENI MLR WET

Eksklusiv behandlingsbriks til våde eller udendørs områder Denne behandlingsbriks er fremstillet af vandafvisende materialer og har nogle fantastiske funktioner som f.eks. højde- og hældningsjustering, vandtæt polstring til våd- eller tørbehandlinger samt integreret batteri for uafhængig strømforsyning.

Suverænt design

Vores HydroSpa Collection fremhæver virkelig det flotte design og styrker ethvert spasteds behandlingstilbud. Moderne former og suverænt håndværk skaber tidløse klassikere.

Corian® overflader

Det mineralske materiale Corian® fra DuPont gør det muligt at gøre kreative visioner til virkelighed. Det slidstærke og vedligeholdelsesvenlige materiale imponerer med sit stenagtige udseende, der samtidig har en hudvenlig overflade.

De bedste armaturer sikrer nem betjening

I vores HydroSpa Collection bruger vi udelukkende de mest moderne armaturer fra kendte producenter som f.eks. Dornbracht og Kohler. Enkel betjening, godt design og optimal funktionalitet giver såvel bruger som behandler den bedste oplevelse.