GHARIENI WELLMASSAGE5D

Næste generations behandlingskoncept inden for wellness

GHARIENI WELLMASSAGE5D

Næste generations behandlingskoncept inden for wellness

Gharieni Wellmassage4D wellness concept

Prisvindende behandlingskoncept i 5D-Motion

Med WellMassage5D, GHARIENI, grænserne for behandlingsmuligheder er skubbet. Hvis du stadig tænker på et “fladt stykke”, når du hører ordet massage, kan du også nemt tro, at gulvet er fladt!

Wellmassage5D giver dig en helt ny oplevelse med wellness massage. Med 8 specielt forprogrammerede stillinger og den specialudviklede “Signature Treatment” giver denne nye metode et frisk pust i wellness-industrien. Wellmassage5D blev udviklet af et team af GHARIENI GROUP og er en fuld kropsmassage, der bruger det fulde omfang af Gharieni behandling stykke “MLX”. En oplevelse dine kunder aldrig vil glemme.

Gharieni Wellmassage4D wellness concept

Vinder af Innovation Award 2016

WellMassage5D har vundet innovationsprisen tre gange. Det tyske wellnessforbund, Deutscher Wellness Verband, og European Spa Association har tildelt Wellmassage5D innovationsprisen Innovation Award. Spa & Wellness México hædrede WM5D med produktprisen.

Et stærkt og unikt salgsargument for din spa!

Wellmassage5D er et absolut højdepunkt inden for spaverdenen. Tilbyd dine gæster denne exceptionelle behandling, og skil dig ud fra konkurrenterne.

Hightech møder High-Touch

Et samarbejde, der bygger på solid viden og innovation, garanterer “HIGH TECH, HIGH TOUCH & HIGH INTENTIONS”. Dine gæster vil føle fremskridt efter hver behandling, og dine behandlere vil opleve færre arbejdsrelaterede helbredsproblemer.

Wellmassage5D fås som en behandling af 50 eller 80 minutters varighed og udføres i 2 versioner:
“RELAX” – Til at frigøre kroppen for hverdagens stress.
“DEEP” – Til en mere intensiv behandling af ryg og andre muskelgrupper.

click image to open pdf

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Ingen grund til at ligge på maven

Du kan ganske enkelt nyde Wellmassage5D liggende på ryggen. Dette gør behandlingen uproblematisk for f.eks. vordende mødre eller overvægtige kunder.

Ergonomisk arbejde

Sofistikerede arbejdsgange og optimerede liggestillinger betyder, at kunden ikke udsættes for unødvendig stress, og at behandleren kan arbejde ergonomisk rigtigt.

TRÆNING I WELLMASSAGE5D

Tilbyd et uovertruffent og unikt salgsargument for din spa

Lær Wellmassage5D-teknikken sammen med dit team. Wellmassage5D er et unikt salgsargument i form af en behandling på 50 eller 80 minutter.

Afhængigt af antal deltagere varer en gennemsnitlig træningssession mellem 2 og 4 dage og er målrettet behandlere og massører på spasteder eller klinikker (dagåbne), der benytter en Gharieni MLX-behandlingsbriks, da Wellmassage5D-programmet er præcist tilpasset den multifunktionelle positionsstyring.

Priser og yderligere information oplyses ved henvendelse.

To programmer – To intensiteter

Wellmassage5D fås i en anden version.

50 minutter eller 80 minutter som “Relax” eller “Deep” massage.

Optimeret liggestilling

På grund af de velgennemtænkte arbejdsgange og optimerede liggestillinger undgår behandleren unødvendige belastninger.

BEHANDLINGSBRIKS MLX (WM5D)

Kun hightech-spabriksen MLX opfylder den omfattende efterspørgsel efter de specielle liggestillinger, der kendetegner WM5D. På trods af den lave indstigningshøjde på 57 cm, er det lykkedes vores designere at integrere et opbevaringsrum under briksen. Eksempelvis kan de aftagelige armlæn, betræk eller andet tilbehør opbevares inden for rækkevidde. MLX-briksens udseende og funktioner kan tilpasses kundens ønsker.

WellMassage5D i 8 trin
(Før musen hen over billedet for at få flere oplysninger)
null

Stilling 1

I starten ligger kunden i den traditionelle massagestilling for at “blive klar” og forberede sig på den kommende symfoni af berøringer.

null

Stilling 2

Den løftede rygstilling på 40° og de let bøjede ben letter trykket på rygsøjlen (columna lumbalis). Hoved, nakke og skulderbælte er afslappet. Denne stilling gør det muligt for behandleren at give en trykmassage uden at skulle anstrenge sig noget videre fysisk.

null

Stilling 3

Kundens knæ forbliver i samme stilling, mens ryggen sænkes til en stilling på 10°. Hænder, arme, skulderblade og den nederste del af ryggen kan behandles skånsomt for ryggen. Det samme gælder forsiden af overkroppen ned til brystet.

null

Stilling 4

Rygstillingen forbliver uændret, mens knæenes bøjning øges. Lårenes vægt flyttes over på hofterne, så lårmusklerne afspændes. Disse muskler kan nu behandles effektivt med mindre fysisk anstrengelse.

null

Stilling 5

Underben og fødder placeres i en stilling over brysthøjde for at massere føddernes reflekszoner.

null

Stilling 6

Benene flyttes et niveau højere op, ryggen lidt lavere. Denne stilling understøtter blodcirkulationen i venerne og lymferne fra de nederste ekstremiteter.

null

Stilling 7

Den høje rygstilling og lave benstilling forbereder blidt kunden på behandlingens afslutning.

null

Stilling 8

Til sidst sidder kunden i siddestilling og kan bagefter rejse sig op uden at anstrenge sig.