Gharieni Vintage Collection

At implementere retrotendenser i møbler, der skal passe til spa-/wellness-kategorien, er en udfordring for designere, som bliver nødt til at hente inspiration i fortiden og kombinere dette med moderne detaljer og opfindsomhed.

Inspireret af patchworkteknikken, hvor små stykker stof klippes ud og sys sammen til større stofstykker, fortolker denne innovative tilgang til møbeldesign idéen om at sammensætte forskellige trætyper og paneler i kontrastfarver og -teksturer. Nedenfor ses de kontrastfarvede trænuancer og en blanding af vertikale og horisontale retninger, der skaber dybde, især ved kombination med solide metalkomponenter, som giver en moderne, men samtidig autentisk forbindelse til fortiden. Disse designfortolkninger er moderne og passer ideelt til behovene i dag, fordi de bygger på tendenserne fra de industrielle og funktionelle møbler i 40’erne og 50’erne, hvor holdbarhed og praktisk funktionalitet var i fokus.

MLR Select Vintage-behandlingsbriksen er elegant lavet med stor opmærksomhed på detaljen og materialer og har alle de funktioner, som Gharieni værdsættes for. Til at fuldende behandlingsrummet fås en tilhørende trolley og et matchende sidebord. Ud over de viste muligheder for træ-dekor kan Vintage-kollektionen kombineres på utallige måder og tilpasses alle former for designæstetik.

Spa-briksen MLR Vintage

Denne unikke spa-briks med opbevaringsrum i retrodesign er et absolut designmæssigt højdepunkt. Underdelen i eksklusivt metal-/trædesign har et stort opbevaringsrum til håndklæder og alle de andre ting, du har brug for i dit arbejde.
Som alle spa-brikse i MLR Select-serien har Vintage to stærke løftesøjler, armlæn der kan sænkes og drejes, justerbare hoved-, ryg-, ben- og fodsektioner og en valgfri fodsektion, der kan foldes ned. Briksen er desuden udstyret med Trendelenburg-funktion og låsefunktion.
Som yderligere tilvalg tilbyder Smart-Thermo-funktionen et programmerbart varmesystem med automatisk afbryderfunktion samt fodpedal til styring af de grundlæggende funktioner og hukommelsesfunktionerne.

  • Underdel i metal-/trædesign (ensfarvet dekor er standard)
  • Flerfarvet design er muligt
  • Med sidepaneler
  • Højde, hældning samt ryg- og fodsektion kan justeres elektrisk
  • Armlæn kan drejes og sænkes
  • fås som pro-version med foldbar fodsektion
  • Trendelenburg-funktion
  • Robust PU-polstring i tre bredder
  • Hovedstøtte
  • Håndbetjening med låsefunktion

Vintage Trolley

Når MLR Select Vintage sættes sammen med Vintage Trolley, der har tre skuffer og to hylder, får du masser af plads til dine arbejdsinstrumenter. De lette hjul, der kan bremses, gør det muligt at placere trolleyen, hvor du ønsker det.

Vintage Sideboard

Sidebord i matchende design.