TILVALG OG TILBEHØR TIL POLSTRING

Til de fleste af vores behandlingsbrikse tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør og tilvalg til polstring. Særlige lændestøtter i form af “airbacks” eller integreret varme gør det muligt at give dine kunder den bedste wellnessoplevelse.

AIRBACK

Dette ergonomiske lændestøttesystem fyldes med luft ved hjælp af en håndpumpe (på visse modeller også elektrisk eller som triple-version). Navnlig ved lange behandlinger eller til kunder med rygproblemer er “Airback” gavnlig.

SMART-THERMO

Det intelligente Smart-Thermo varmesystem er integreret i puden på briksen og fungerer med moderne mikroprocessorteknologi. I opstartsfasen varmer systemet med fuld kraft for at opnå en behagelig temperatur på overfladen så hurtigt som muligt. Derefter holdes temperaturen konstant, indtil sikkerhedskontakten automatisk afbryder varmen efter et forudindstillet tidsrum.

VIBRO-WELLNESS

Vibro-Wellness er et behageligt masserende vibrationssystem. 6 eller 10 forskellige vibrationsmotorer i polstringen kan styres individuelt via en manuel betjening og kan bruges på skuldre (rygdelen), siddefladen og læggene.

POLSTRING I (FLERE FORSKELLIGE) FARVER

Vores behandlingsbrikse SPL, LR, SLR og alle brikse med XP-polstring fås i 2 eller 3 forskellige farver på én polstring.

DIT LOGO

Behandlingsbrikse med denne tilvalgsmulighed kan brandes med dit personlige logo på polstringen eller nakkestøtten.