TILVALG OG TILBEHØR
TIL GHARIENI SPABRIKSE

OPBEVARINGSPLADS

To opbevaringssektioner i siderne i hvid eller wenge. Med denne funktion er dit udstyr altid inden for rækkevidde.

(Art. 495Z02)

MAGNETISK KLAPBORD

Opbevar dit tilbehør under hovedstøtten. Bordet klappes opad for at spare plads efter brug og bliver siddende på plads med usynlige magneter.
(Art. 495Z01)

SIDEOPHÆNG TIL HÅNDHOLDT BETJENING

Sidder på hver side. Gør det muligt at fastgøre en håndholdt betjening på enten højre eller venstre side af briksen. Kan også bruges til efterfølgende tilkobling af fodbetjening.
(Art. 495Z03)

AFTAGELIG FODSEKTION

Perfekt til alle fodbehandlinger. Dette tilvalg gør din MLW-briks til en ægte allroundløsning. Ved at fjerne den aftagelige fodsektion bliver det nemmere at få adgang til hele fodområdet. Det betyder, at det ikke længere er noget problem at behandle fødder!

AYURVEDA-BETRÆK

Det gennemsigtige Ayurveda-betræk er ideelt til behandling med olier. Det er udstyret med afløbsfunktion, så olien kan løbe helt af. Sidesektionen kan pustes op, så hele betrækket er nemt at folde op og tage af efter brug.
(Art. 49050)

PU-BESKYTTELSESBETRÆK

Til oliemassager, kan vaskes ved 90 °C, hvid, creme eller chokoladebrun
(Art. 49051)

BESKYTTENDE FODBETRÆK

Af stabilt, transparent plastik.
(Art. 49052)

BETRÆK TIL POLSTRING

Godt beskyttet! Med det rette betræk er din MLW-briks altid godt beskyttet mod forskellige former for snavs. Uanset om det er støv, olie eller snavs kan du finde det helt rigtige beskyttelsesbetræk til MLW, F1 og Amphibia.

GELPUDE TIL HOVEDSTØTTE

Med denne gelpude kan du forhindre ubehagelige trykpunkter på ansigtet. Den bløde gelvæske køler også ansigtet på en behagelig måde. Fås i transparent:
(Art. 45010V2)

HÅNDKLÆDER TIL HOVEDSTØTTE

Ekstra blødt, slidset engangshåndklæde til beskyttelse af polstringen på hovedstøtter, exceptionelt praktisk og hygiejnisk. Anbefales til alle hovedstøtter med ansigtshul.
(Art. 45300)

MULTIMEDIA-SOUNDSYSTEM (MMS)

Lydoplevelsen til din spabriks. Denne indbyggede grænseflade tilbyder en moderne grænseflade mellem mange forskellige afspillere og briksen. Med den indbyggede højttaler kan du slappe af til din egen yndlingsmusik. Ved at trykke på én knap kan du enten koncentrere musikken til hovedsektionen, eller du kan høre lyden i hele rummet. MMS fås til MLW F1, MO1 Evo og MLX

Multimedia Sound System: til Bluetooth, SD-kort, USB, AUX og IPHONE.