Gharieni MLX Limber – Multifunktionalitet for ubegrænsede behandlingsmuligheder

Gharieni spa table MLX Limber

Ultra fleksibelt

Med MLX Limber-serien har Gharieni startet den næste generation af behandlingsbrikse. Briksen er utrolig fleksibel og fungerer i mange forskellige positioner. Med de tre varianter tilbyder Limber den rette briks til ethvert behov: fra klassisk massagebehandling til specialbehandlinger.

“Limber Flex”, der er stjernen blandt de tre Limber-versioner, tilbyder et ubegrænset antal indstillingsmuligheder. Denne indstilling er mulig på grund af de patenterede armlæn, der kan lægges ned på begge sider. MLX Limber kan bruges på begge sider og bliver en multifunktionel enhed, der giver en enestående fleksibilitet og åbner op for nye dimensioner af behandlinger.

MLX Limber-versionerne

Gharieni spa table MLX Limber

Den ultra-fleksible løsning: Limber Flex

Limber Flex er udstyret med fuldt justerbare arm- og hovedstøtter i begge ender af behandlingsbriksen. Dette giver behandleren større mobilitet og rækkevidde.

Gharieni spa table MLX Limber

Fodplejeløsningen: Limber Pro

Limber flex er udstyret med fuldt justerbare arm- og hovedstøtter i begge ender af behandlingsbriksen. Fodstøtten kan vippes helt ned, så den anbringes i fodplejeposition.

Gharieni spa table MLX Limber

Den klassiske løsning: Limber Classic

Limber Classic er udstyret med fuldt justerbare arm- og hovedstøtter, hvilket gør modellen ideel til dobbeltmassage/ansigtsbehandling. En aftagelig ansigtspude muliggør liggestilling på ryggen til massager.