Gharieni Group er valgt som Brand Official af Forbes Travel Guide

Gharieni Group er blevet valgt som den officielle producent af udstyr inden for Spa & Wellness til Forbes Travel Guide, som er den globale ekspert inden for luksusrejser. Gharieni er blevet valgt til at repræsentere de bedste produkter og serviceydelser inden for luksushotel- og resortbranchen, fordi virksomheden står for de kerneværdier og strenge kvalitetsstandarder, der kræves af FTG, som har det eneste eksisterende uafhængige globale klassifikationssystem for hoteller, restauranter og spaer i luksuskategorien.

Sammy Gharieni, der er CEO for og grundlægger af Gharieni Group, siger: “Denne fantastiske anerkendelse fra Forbes Travel Guide er med til at intensivere vores bestræbelser på at levere fremragende service, overlegen komfort og upåklageligt design til vores partnere i hotel- og resortkategorien. Lige fra den første designidé til installation af selve udstyret stræber Gharieni efter at give gæsten og behandleren en uforglemmelig og virkningsfuld behandlingsoplevelse ved at inkorporere multisensoriske komponenter og funktioner, der kan tilpasses uden problemer. Denne anerkendelse fra Forbes Travel Guide vil kun styrke os i at nå vores mål om maksimalt fokus på designdetaljer og differentiering af vores udstyr og indretninger.”

“Vi er stolte over at udnævne Gharieni Group som Forbes Travel Guides officielle producent af udstyr inden for Spa & Wellness,” siger Filip Boyen, CEO for Forbes Travel Guide. “Gharienis team af eksperter kontrollerer hvert eneste trin i designprocessen og skræddersyr spabrikse, behandlingsbrikse og meget mere ud fra vores kunders behov. Virksomheden, der har mere end 25 års erfaring i branchen, sætter gæsternes oplevelse først, når de udvikler deres innovative produkter.”

OM FORBES TRAVEL GUIDE

Forbes Travel Guide er det eneste eksisterende uafhængige globale klassifikationssystem for hoteller, restauranter og spaer i luksuskategorien. Virksomheden startede som Mobil Travel Guide i 1958 og skabte det første femstjernede klassifikationssystem i USA. I dag rejser kontrollører fra Forbes Travel Guide inkognito over hele verden, hvor de bedømmer hotelfaciliteter m.v. baseret på op til 900 strenge, objektive standarder. Virksomhedens årlige tildeling af stjerner, anmeldelser og daglige rejsefortællinger hjælper kvalitetsbevidste rejsende med at vælge de bedste luksusoplevelser i verden.