Gharieni Spa.Wave-system

Ekstrem powernapping – Afslapning gennem kvanteharmonisk lydterapi

Det eksklusive lyd- og massagesystem

Spa.Wave – The Binaural Acoustic & Dynamic Stimulation – kombinerer de bløde lydbølger fra en særlig musik med et højeffektivt vibrationsmassagesystem, der er integreret i liggefladen.

Mens de særlige lyde beroliger den mentale aktivitet, virker vibrationsmassagen specifikt på kroppens energicentre (chakraer).

Det innovative lydmassagesystem kombinerer virkningerne af dybe afslapningsteknikker samt meditation og mindfulness. Spa.Wave giver en helt ekstraordinær og særlig

effektiv afslapnings- og antistress-oplevelse

Click image to open pdf

Ekstrem powernapping!

Spa.Wave-systemet er den perfekte understøtning til korte, regenerative faser med dyb søvn.

Behandling uden behandler

Spa.Wave-systemet kan kombineres med andre behandlinger, men kan også anvendes helt uafhængigt. Den rene Spa.Wave-oplevelse kræver ingen behandler.

Bølgerne gør hele forskellen

Om vores hjerne er vågen eller i hviletilstand afsløres af hjernecellernes elektriske impulser. De kan måles som hjernebølger med forskellige frekvenser i hjernestrømkurver. “Alfabølger” med lav frekvens karakteriserer vores halvsovende tilstand eller den tilstand, vi befinder os i under let meditation. “Thetabølger” findes i søvn- og drømmefasen samt under dyb meditation. Når vores hjernebølger vibrerer i alfa- og theta-tilstandene, befinder vi os i en tilstand af dyb afslapning. “Deltabølger” bestemmer derimod den dybe søvn. I denne fase bliver vores selvhelingskræfter aktive.

Afslapning – bedre end søvn!

Den gavnlige effekt af langsomme, jævnt vibrerende hjernebølger bruges meget specifikt af Spa.Wave-systemerne. Grundteknikken er den såkaldte “kvanteharmoniske lydterapi”: En særlig musik med binaurale lyde producerer blide lydbølger i samme takt som et roligt hjerteslag. De stimulerer hjernen og bringer den i alfa-til-delta-tilstanden. På denne måde finder krop, sind og sjæl en afslappende og regenererende hvile og dyb afslapning.

Betjening med et enkelt tryk

Den praktiske touchskærm er nem at betjene med et enkelt tryk. Gennem en særlig stereo-hovedtelefon føres dine kunder ind i verdenen af mentalt effektive lyde.

Unikt salgsargument for din spa

Tilbyd dine kunder noget helt særligt. Brug denne unikke funktion til at adskille dig fra dine konkurrenter, og tilbyd en service, der kan betale sig.

Mere end bare “afslapning”

Når hjernebølgerne vibrerer i alfa-til-delta-tilstanden, påvirker den dybe hvile, der fremkaldes af denne effekt, ikke kun sjælen, men hele organismen. Som et “omskiftningscenter” regulerer vores hjerne det vegetative nervesystem og påvirker organfunktionerne i vores krop.

De positive effekter:
• Hjerteslag og pulsfrekvens bliver langsommere, blodtrykket falder.
• Vejrtrækningen bliver dybere og roligere.
• Muskelspændingerne løsner sig.
• Karrene udvider sig, og blodgennemstrømningen stiger.
• Produktionen af stresshormoner falder.
• Immunsystemet aktiveres.

Forskere tror på det!

Kliniske studier fra USA viser effektiviteten af den kvanteharmoniske lydterapi, som danner grundlaget for Spa.Wave-systemet. Forskere har også påvist, at de specielle lydfrekvenser egner sig til mange forskellige anvendelsesområder:
• Allerede efter en enkelt behandling kan hverdagens og arbejdsrelateret stress reduceres.
• Søvnkvalitet og -kvantitet forbedres med op til 80 % inden for 14 dage.
• Karrene udvider sig, og blodgennemstrømningen stiger.
• Angst og depressive symptomer samt de psykologiske effekter af traumer reduceres med 40-60 %.
• De psykologiske konsekvenser af vedvarende smerte mindskes

Den perfekte kombination

Når lydene fra Spa.Wave bringer hjernen i afslapningstilstand, harmoniseres de fine vibrationer i det integrerede massagesystem med kroppens energicentre (chakraer).
Spa.Wave muliggør mental og fysisk afslapning og regenerering i løbet af meget kort tid. Som et perfekt helhedssystem tilbyder det den ultimative vej til:
• Restitution
• Opkvikning
• Vitalitet

En perfekt kombination af lyde og vibrationer

En 30-minutters eller 60-minutters lydmassagebehandling giver dine kunder en oplevelse af ekstraordinær, harmonisk afslapning.

Der findes 4 forskellige programmer

Spa.Wave Touch (lette vibrationer): 30-minutters program med lette vibrationer designet til at optimere massageoplevelsen. Med blid, afslappende musik, toner og naturlige lyde.

Spa.Wave Gentle (vibrationer over hele kroppen): 60-minutters program. Blanding af lettere og dybere vibrationer over hele kroppen designet til både afslapning og til at skabe balance mellem kroppens energicentre (chakraer). Flerkanalsfrekvenser designet til at resonere med kroppens energicentre og give en forstærket massageoplevelse. Med den ledsagende “lydrejse” føres du til en dyb, afslappet tilstand.

Spa.Wave Deep (dybe vibrationer): 60-minutters program med dybere flerkanalsvibrationer, der giver en mere intens fysisk oplevelse kombineret med det organiserede dybe og afslappende lydprogram af musiske klange, toner og naturlige lyde.

Spa.Wave Energy (energibalancerende program): Et 30-minutters vibrationsprogram designet til hurtigt at skabe balance mellem kroppens energicentre, mens musik, klange og naturlige lyde er med til at skabe en afslappet mental tilstand.

MLW AMPHIBIA NEO

Gharienis MLW Amphibia er allerede et højdepunkt i sig selv. Takket være dens anvendelighed inden for kromoterapi og den maksimale komfort, vandlejet giver, er denne løsning det ideelle udgangspunkt for Spa.Wave-systemet.
Det indbyggede Spa.Wave-system (tilvalg) tilbyder dyb afslapning gennem binaurale lyde og vibrationer og er den ideelle støtte til alle, der har brug for at powernappe!

Menu